Про це передрікає астролог Влад Росс і інші екстрасенси та астрологи.
Перемога України буде через капітуляцію рф. Це станеться в 2023-му. В квітні-травні. Гостра фаза війни закінчиться в листопаді – грудні 2022-го.

Приїзд Ненсі Пелосі в Таньвань переломив війну в Україні на краще. Третьої світової, яку так чекав і розкачував Путлер, не вийшло. Світ побачив, що США залишаються наддержавою. А це всьо! Всі кинуть Путлера, почнуть відхрещуватись азійські і африканські країни. Ердоган використає його по повній – забере Сирію, Карабах для Азербайджану! Єреван Путлер кине, як і цей уряд Грузії. Одним словом Туреччина зробить традиційний турецький гамбіт…до речі такий, який Путлер до цього робив зі світом.

Німеччина постачатиме нам найновішу зброю, США дадуть стільки, скільки буде потрібно!

Вогонь біля Фінляндії, де в рф спалюють газ, щоб він не дістався ЄС, став точкою неповернення самого Пу…

Росс, як відомо, перед новорічною ніччю 22-го зробив прогноз, що навіть не візьме до рук шампанського за цей рік! Бо він буде страшним і початком війни! Так і сталось!

Далі він заявив, що перелом у війні Росії і України станеться на початку серпня. На користь України. І це збулось. Ми бачили днями Кримський хаос і вдале руйнування мостів. А чим відступатимуть рашисти? Вплав Дніпром!

Від чого Росс, інші провидці застерігають? Дуже напруженими будуть 12 серпня, день кривавого повнолуння, два дні до нього і після. А ще 24 серпня і так само два дні до нього і після будуть дуже небезпечними – шантаж підірвати АЕС, ракетні масовані удари.

Головна ціль Путлера – Одеса! Тому руйнуватимуть Миколаїв, щоб підти в наступ на неї! В розстрільному списку, складеному Путлером і його 86 кремлівськими старцями, Зеленський, Залужний, особливо зараз йде полювання на Кіма. Бо він найближче до лінії фронту!

Треба пережити! Як бачили, днями вже піймали кілера який мав ліквідувати за 140000 у.о. Міністра оборони Резнікова, очільника ГУР Буданова та радника Антона Геращенка.

Бо далі все гірше – для рф.
З кожним місяцем все гірше і гірше! Путлер думає, що наступна зима стане для нього виграшною! Але навпаки – його енергетичний шантаж
Путлера і погубить.

Деякі нумерологи вважають останнім місяцем життя Путлера вересень.

Наголошують, що у нього вже не діє одна рука. Все частіше використовують двійників, бо фюрер безпомічний. Хоча й харахориться.

В Кремлі зараз роблять все ті самі кремлівські старці і він сам, щоб передати владу його доньці Катерині Тихоновій.

Навіть слоган придумали – Катерина третя. Завоювання двох – закріпить третя.

Подібний метод не новий в рф. Так вчинили при Єльцину. Особливо коли він того…Тоді деякий час державою де факто керувала його донька Тетяна. Його радник Юмашев став невдовзі і чоловіком цієї доньки Єльцина.

Вони і передали владу в руки «надьожному товаріщу» Путіну.
Цікавий факт, НІКОГО, з його оточення зараз не залишилось… в живих.

Єдиний, Юмашев, пару місяців тому, подав у відставку з посади радника.

І, ще був намір отруїти Чубайса. Бо він багато знав, але злиняв за кордон.

В ЄС, в Іспанії, його вже навіть виписали з лікарні.. з дуже дивним діагнозом…

Щодо Катерини, то на думку багатьох, при дворі, як і у кожного самодержавця, йде війна жінок – не хоче Кабаєва і люди які на неї роблять ставку, через її тренерку Віннер, дружину олігарха і його соратників підпускати до трону доньку фюрера від першого шлюбу.

А ще підіймаються олігархічні клани тих чи інших країв із енергетичними ресурсами та драгметалами.

В міру зменшення доходів, вони ще більше ненавидітимуть Москву і небожителів столиці.

І все більше підігріватимуть рухи за від’єднання від неї.

І таки доб’ються результатів.
Росія збереже себе в рамках кордонів Московії 16 століття. Від неї відійдуть потужні сировинні придатки – Урал, Якутія, Тюмень.

Але нам ще треба до цього дожити! Тому бережімо себе і Україну. Слава ЗСУ!

Тетяна Квасюк