Спеціальна воєнна операція на Україні буде продовжена без сумніву, бо вона пройшла точку неповернення. Про це заявив голова комітету держдуми росії з міжнародних справ Леонід Слуцький.

Він також зазначив, що Москва готова до відновлення переговорів с Києвом.

«Поки що вони заморожені. Ми готові до їх відновлення. Але в нинішній ситуації позиція російської сторони буде значно жорсткішою, ніж була», — пояснив Слуцький.

Політик додав, что Україна стала територією зовнішнього управління Заходу, яку використовують для демонізації росії в інформаційно-політичному просторі світового співтовариства.

Що ж, точка неповернення, дійсно вже перейдена. І Україна, та й увесь світ, ще раз переконалися в жорстокості та підступності руського міра. У брехливості та цинічності кремлівського режиму, який прийшов на територію суверенної держави, щоб убивати, грабувати, нищити, викрадати людей. Точнісінько так само, як це робив засуджений тим же самим світовим співтовариством кривавий режим гітлера.

Окупаційний руський мір ненавидить свободу, ненавидить українців, кричить устами перших осіб держави про знищення всієї української нації.

Яке може бути повернення? Щоб прийняти ганебну смерть на колінах? Чи запопадливо прислужувати дикунам, що прикидалися нашими цивілізованими братами?

Вони прийшли нас колонізувати і тепер обурюються, що українці захищають свою землю, свої сім’ї та свою волю, для яких єдиною реальною загрозою стала смертоносна рашистська армія і антигуманний кремлівський режим.

А стосовно “страшного попередження про точку неповернення”, то краще би Слуцький розповів своїм зазомбованим націоналпатріотам про 43000 рашистських військових, котрі дійсно цю точку “вже перейшли в Україні”. І про тих, які ще її тут “перейдуть” завдяки героїчному спротиву ЗСУ та всіх українців.

Василь Головко