Під час зустрічі народний депутат побував у новому реабілітаційному відділенні та разом із керівництвом ВМКЦ ЦР окреслив напрямки подальшої співпраці із шпиталем у новому році, адже це теж традиція, що склалась за останні чотири роки.

Військових запросили на різдвяне частування, капелан Центру, отець Богдан, відправив святкову службу, а на завершення подякував Сергію Кудлаєнку за підтримку Центру. Гості завітали з подарунками і до важкопоранених учасників АТО.

«Потрапив з важким пораненням до медиків у Маріуполь з Попасної, далі з лікарні Мєчнікова у Дніпрі мене доправили сюди на лікування, і ось вже 3 місяці я у Вінницькому шпиталі. Звичайно, коли родина далеко, це дуже приємно – отримати прості і теплі вітання з Різдвом від вінничан», – говорить учасник АТО, Юрій з Києва.

«Я отримав «привітання» якраз на 6 грудня, в День ЗСУ під Широкіном, і ось Новий рік та Різдво зустрічаю у шпиталі, родина у Могилеві-Подільському, та немає змоги сьогодні приїхати, але лікарі, медсестри та гості підтримують, дякую», – розповідає учасник АТО, Володимир, з Вінницької області.

«Різдво має надзвичайно красиві традиції, і головна з них – зустрічі у родинному колі, та не всі хлопці, що лікують бойові рани, можуть зустріти свято разом з родинами. Тож традиційно, на величне свято, привітав учасників АТО та побажав швидкої реабілітації і зустрічі зі своїми родинами. Це честь – підтримувати наших захисників і бути вдячними кожному за їх патріотизм, відданість та мир в Україні», – зауважив Сергій Кудлаєнко.

Прес-служба