Про це повідомляє УП:

“За даними джерел УП у політичних колах, родина народного депутата від забороненої  партії ОПЗЖ Григорія Суркіса тут, на одному з найдорожчих берегів Європи, не перший рік орендує апартаменти у п’ятизірковому готелі Monte-Carlo Bay”.

За даними УП, коштує річна оренда таких апартаментів близько 2 млн євро.

Зазначається, що Григорія та його брата Ігоря Суркіса регулярно бачать у тутешньому казино.

На початку березня Суркіси виїхали з України.

Довідково: Григорій Суркіс є народним депутатом від фракції “Опозиційна платформа – За життя”, а також є почесним президентом Федерації футболу України.

Ігор Суркіс є президентом футбольного клубу “Динамо” з 2002 року.

Народний депутат від забороненої партії ОПЗЖ, відомий столичний забудовник Вадим Столар, за 6 місяців не відвідав жодного засідання Верховної Ради і наразі мешкає на Лазуровому березі у Франції. Також на Лазуровому березі живе колега Столара Ігор Абрамович.

За даними УП, Столар живе у маєтку в Ніцці.

Журналісти помітили біля будинку два авто – одне зареєстроване на самого Столара, інше – на батька народного депутата.

Іншого нардепа від забороненої ОПЗЖ – Ігоря Абрамовича – журналісти УП помітили біля маєтку на мальовничому мисі Кап-Ферра.

Ось так працюють на Україну під час війни народні обранці.

За даними французького реєстру, за адресою, де мешкає Абрамович, зареєстрована фірма російського банкіра Бориса Давлетьярова. Журналісти припускають, що депутат Абрамович може орендувати віллу у російського банкіра.

Столар і Абрамович залишили Україну за кілька днів до нападу Росії і відтоді не поверталися. Від початку повномасштабного вторгнення протягом шести місяців нардепи не відвідали жодного засідання Верховної Ради.

“У травні у парламенті було створено нову депутатську групу “Відновлення України” до якої увійшли і Столар і Абрамович, але, схоже, відновлювати Україну обидва депутати поки збираються з Ніцци”, – зазначають журналісти.

Андрій Власенко