– Плани Путіна щодо України залишаються незмінними, хоч він і намагається їх спотворити.

Мета Росії залишається незмінною: домогтися зміни влади в Києві та взяти контроль над більшою частиною України. Водночас Кремль намагається спотворити свої справжні цілі, – повідомляє американський Інститут дослідження війни (ISW)

ISW пише, що президент Росії Володимир Путін не згадав про територію за межами Донецької та Луганської областей, описуючи цілі війни Росії в Україні 15 серпня. Зазначається, що Путін завершив свій   виступ на форумі “Армія-2022” 15 серпня твердженням, що “наші воїни разом із “бійцями Донбасу” з честю виконують свій обов’язок, борються за Росію, за мирне життя в “Донецькій та Луганській народних республіках”, чітко виконують усі поставлені завдання, крок за кроком звільняють “землю Донбасу”.

ISW зазначає, що така обмежена заява про цілі Росії різко контрастує з раніше сформульованими військовими цілями Росії щодо “денацифікації” та “демілітаризації” України. Відносно обмежена заява Путіна також несумісна з діями Росії щодо “приєднання” окупованих частин Херсонської та Запорізької областей до РФ.

Крім того, президент країни-агресора  виступаючи на відкритті форуму “Армія-2022” у Підмосков’ї, заговорив про “найкращу зброю” та готовність її роздавати своїм “чисельним союзникам та партнерам”.

У виступі Путіна, який цитують кремлівські видання, зазначається, що

Путін впевнений, що має “багато союзників і однодумців на різних континентах”.

Також, за словами головного агресора, Росія готова “запропонувати своїм союзникам та партнерам” різне озброєння, від стрілецької до бронетехніки та артилерії, авіації та БПЛА.

Також російський президент вкотре нагадав, нібито зброя РФ на десятиліття випереджає закордонні аналоги.

Одним словом, жорстокий диктатор став повністю заручником своєї зомбі-пропаганди.

А щодо партнерів – союзників, то ось один приклад: Президент Росії Володимир Путін написав лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину, що дві країни будуть “спільними зусиллями розширювати всебічні та конструктивні двосторонні відносини”.

Reuters із посиланням на державні ЗМІ Пхеньяна заявляє:

– У листі з нагоди дня визволення КНДР (капітуляції Японії у ІІ Світовій війні – ред.) до лідера Північної Кореї Путін заявив, що “більш тісні зв’язки будуть в інтересах обох країн і допоможуть зміцнити безпеку і стабільність Корейського півострова та регіону Північно-Східної Азії”.

Ось такі тепер союзники у рф та Путлера.

Як зазначає Reuters, корейські держЗМІ “не ідентифікували ворожі сили, але зазвичай використовують цей термін для позначення Сполучених Штатів та їхніх союзників”.

Андрій Власенко