МЗС України вимагає у Австрії видворити такого «діпломата» рф.

Завтра йому вручать ноту…

МЗС Австрії заявило, що обурене заявою росіянина, тому викликало Ульянова на розмову у неділю

Ми обурені людиноненависницькими заявами постпреда Росії та його спробами прив’язати те, що прив’язати неможливо. Ми за свободу слова. Але ми також маємо право зайняти тверду позицію проти таких підбурювальних заяв. Тому постпреда Росії Міхаіла Ульянова викликали в МЗС у неділю“, – йдеться у повідомленні австрійського міністерства у Twitter.

Напередодні Ульянов написав пост в Twitter з таким текстом: “Жодної пощади українському населенню”. Він опублікував пост, коментуючи подяку Сполученим Штатам від президента України Володимира Зеленського за новий пакет військової допомоги.

Пізніше Ульянов видалив свій пост та заявив, що його зміст неправильно зрозуміли.

А як ще зрозуміти це?

Схоже він такий постпред, як і  дипломати рф вислані за ведення розвідувальної та пропагандистської діяльності з США, Болгарії, Чехії, інших країнах.

МЗС України закликало Австрію вислати Улянова, який опублікував твіт, проінтерпретований багатьма як заклик ліквідувати українців.

Чого раптом дипломата в Австрії поперло закликати нищити українців?

Та тому, напевне, що була команда всім «консервам» і «щурам» рф йти у інформаційний наступ.

«Бавовни» багато! Треба поспішати пересварити українців і союзників, щоб перестали допомагати нам здобувати перемогу.

Як відомо, у липні посольство Росії у Британії у дописі в Twitter виправдало вбивство бійців полку “Азов”, заявивши, що вони заслуговують принизливої смерті.

Андрій Власенко