Не передати словами той біль і відчай від втрати дорогої Людини, якою був Паша для всіх височан. Велика родина Волошенюків оплакує коханого чоловіка, чудового батька, любого сина, найкращого дідуся, дорогого брата, рідного дядечка…

Кожен височанин знав Пашу як відкритого до спілкування веселого працьовитого чоловіка, який завжди прийде на допомогу – мабуть, немає такого двору і місця у селі, де б не доклав він своїх золотих рук. За що б він не брався, усе робив з любов’ю до праці і великою відповідальністю, прикрашаючи свою роботу жартами та веселим сміхом. Зразковий сім’янин, добрий господар, майстер на всі руки, великий любитель жартів та чудовий актор художньої самодіяльності – такий наш Герой Павло Волошенюк.

Узявши до рук зброю, він пішов на фронт захищати від російського агресора рідну землю, залишивши вдома дорогу люблячу сім’ю – дружину, дітей, онуків, батьків та великий славний височанський рід Волошенюків. Не загоїться ніколи рана у серцях рідних, сусідів, друзів та усіх знайомих від втрати такої яскравої чудової Людини, якою був Паша.

Пам’ятаємо цю велику ціну, яку заплатив за наше мирне небо наш Герой, схиляємо голови у скорботі і висловлюємо співчуття родині. Ми плачемо усі і розділяємо біль від втрати нашого дорогого Пашки, який віддав своє життя за нас і наше мирне майбутнє.

Паша, ти збудував гарний дім, посадив не одне дерево, виростив чудових доню і сина, ти достойно і гідно ішов своєю життєвою стежиною по рідній українській землі… і віддав своє життя за Україну…

Вічна і світла пам’ять тобі та безмежна шана, наш Герою. Спочивай з миром.

А для рідних просимо в Господа сили пережити таку страшну втрату…

Височанський старостинський округ