Із представниками православних держав світу!

Ану згадайте всі ті «гвалти» московських попів і їхніх зомбі серед нас, які кричали, що йому не місце на нашій землі! Бо у нас є РПЦ, тобто російська церква. І вони наказала філіалу своєму РПЦвУ ігнорувати Вселенського Патріарха! Весь оцей монаший чин вселенської церкви!

Ви, прихильники і учасники цього святотатства хоч уявили, який гріх ви брали на душу тоді? ЯКУ БІДУ КЛИКАЛИ В УКРАЇНУ? Обзиваючи найголовнішу духовну особу християнського світу словами які я не наважуюсь повторити!

ДЕ КАЯТТЯ ІСТІННИХ?!

Ви хоч розумієте, як вас використала роспропаганда, а потім скинула  на ваші голови і церкви своі бомби та ракети, а не братску любов?

Далі факти- одним із ідеологів протесту проти приїзду Вселенського Патріарха і ініціатором звернення до нього, щоб не смів приїздити на запрошення Зеленського на святкування 30-річчя Украіни, став нардеп багатьох скликань від регіоналів і т.п. Деркач. Тепер він, за висновками СБУ, ключова фігура в підготовці захвату влади в Україні росією. Завербований гру рф розвідник.

Раджу подивитись той список підписантів того ганебного листа! Там не він один такий буде!

Зараз Господь розкриває всім очі! Щоправда якою ціною – нехай подумає кожен «мацковскій»!!!

Рік тому я написала ось це:

– Я просто не можу осягнути ні розумом ні душею, що ось цим духовни м особам, які все життя служать Богу, вибрали монаший спосіб життя, відмовились від багатогранних спокус,  можна влаштувати ґвалт  і кричати, писати листи, влаштовувати флефмоби із ультиматумами « Тебя тут не ждут!», «не приезджай»….

Люди, це що вже реально якийсь релігійний Талібан?

Як мудро оцінив це Вселенський Патріарх Варфоломій, «перший серед рівних», вже в Україні, звертаючись до Митрополита Київського і всієі Украіни Епіфанія:

Ваш труд буде важким, але через багато десятків років нащадки возвеличуватимуть ваше ім’я!

Нам би усім такої мудрості і Божого прозріння!

От якби всі зомбі відчули це тоді? Чи прийшла б зараз в Україну і ними накликала ця повномасштабна війна?

Бо ж в трійці причин, названих Путлером було: освободіть от гоненій верующіх нашей церкві! ОСВОБОЖДАЮТ?!

Тетяна Редько