Повідомлено про підозру трьом співучасникам правопорушення, яке було вчинене минулого року.  Зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном до 8 років.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2021 року троє невідомих осіб, діючи за попередньою змовою, викрали грошові кошти з офісного приміщення, яке належить 36-річному підприємцю, вінничанину.

Як з’ясувалось, чоловіки заздалегідь спланували крадіжку та ретельно підготувались до неї. Вони розподілили між собою ролі. Використовуючи інструменти двоє зловмисників пошкодили вікно на другому поверсі офісного приміщення, проникли всередину та викрали з металевих сейфів грошові кошти у сумі близько 400 тисяч гривень. Третій співучасник правопорушення спостерігав та контролював обстановку ззовні. З місця події вони зникли на автомобілі, — інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідчими  ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками управління карного розшуку за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД за місцями проживання підозрюваних проведені санкціоновані обшуки.

Андрій Власенко