Картопля, цибуля, морква, консервації, солодощі, фрукти… Повний багажник смаколиків добровільно зібрали працівники державної установи «Літинська виправна колонія (№123)». 24 серпня, у День Незалежності України, вони відправили ці продукти харчування  для поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Літинській ЦРЛ.

Це вже не перший подарунок нашим бійцям від літинських правоохоронців. Нещодавно на фронт поїхав добротний автомобіль, який пройшов повне технічне обслуговування та фарбування у захисний колір.

Готову до виконання бойових завдань машину, укомплектовану медикаментами та продуктами харчування, передали двом представникам ЗСУ. Транспорт із державної установи №123 відправився прямо на передову.

– Щиро дякуємо кожному працівнику установи, керівництву Літинської ОТГ за свідому громадянську позицію, фінансову та будь-яку іншу підтримку наших бійців. Честь і повага українським захисникам! – сказав майор Руслан Фіщук, заступник начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення.

Ірина ЗОНОВА