Як повідомляє рух «Чесно», авторами відповідної ініціативи виступили троє нардепів від “Європейської солідарності” – Олексій Гончаренко, Володимир Ар’єв і Софія Федина, та один зі “Слуги народу” – Олег Дунда.

У постанові №7694 вони пропонують достроково припинити повноваження депутатів від ОПЗЖ, адже ці нардепи вийшли зі складу депутатської фракції вказаної партії, а деякі взагалі виїхали за кордон.

Всі нещодавно ознайомились із «батальйоном Монако», де нарахували не одного нардепа-втікача. Жоден із них не  приймає участь у роботі ВР.

Як далі розгортатимуться події – повідомлятимемо.

Що багато хто з депутатів саме цієї фракції на окупованих територіях допомагав ворогу окуповувати міста і зараз співпрацює з ним вже повідомлялось не раз.

Мерія Маріуполя оприлюднила імена міських депутатів від ОПЗЖ, які допомогли росіянам паралізувати місто і створити там гуманітарну катастрофу. Крім того ці депутати активно сприяють створенню окупаційної адміністрації в Маріуполі.

«Вони не просто підтримали окупантів, а виступали інформаторами ворожої армії та фактично корегували обстріли критичної цивільної інфраструктури. Саме зрадники-депутати з ОПЗЖ допомогли росіянам швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу. Зараз посібники геноциду в Маріуполі активно сприяють створенню окупаційної адміністрації. Всі матеріали щодо колаборантів вже передано до СБУ. Але вважаємо, що вся країна повинна знати прізвища покидьків, які допомогали вбивати маріупольців», – повідомила мерія Маріуполя.

Це Іващенко Костянтин Володимирович

Хаджинов Дмитро Михайлович

Хармишев Євген Олександрович

Сотнікова Наталя Анатоліївна

Карпенко Олена Василівна

До слова, 4 квітня, у Маріуполі в приміщенні школи № 53 представники забороненої фракції ОПЗЖ зібрались і одноголосно обрали російського агента Костянтина Іващенка головою Маріуполя.

Нагадаємо, з першого дня війни у Маріуполі окупанти прицільним вогнем навмисно знищували місто. Там фактично не залишилось вцілілих будинків. А в окупації залишається близько 160 тис. людей, які на межі виживання.

Андрій Власенко