Зміна постачальника газу не впливає на порядок надання та оплати послуг розподілу газу АТ «Вінницягаз»

Оплату послуг розподілу газу, як і раніше, потрібно здійснювати за рахунками АТ «Вінницягаз», до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто за серпень до 20 серпня.

Розмір щомісячної плати, тариф на роз­поділ газу та реквізити АТ «Вінницягаз» не змінилися.

Уникайте скупчення лю­дей і черг задля вашої без­пеки. Використовуйте для оплати онлайн-сервіси: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільний додаток 104.ua, чат-боти «7104ua» у Viber чи Телеграм, сис­теми інтернет-платежів чи інтернет-банкінгу. Або сплачуйте у будь-якому відділенні «Укрпошти», че­рез відділення будь-якого банку чи термінали само­обслуговування.

Нагадуємо, що поста­чання і розподіл газу здійснюють різні підприє­мства. Будьте уважні при оплаті послуг!

Так, при оплаті розпо­ділу газу вказуйте номер особового рахунку АТ «Вінницягаз», що не змінився, складається з 10 цифр. За цим особовим рахунком, як і раніше, здійснюється оплата роз­поділу газу та передача показань лічильника.

Знайти цей особовий рахунок ви можете на рахунках АТ «Вінниця­газ» за послуги розподілу газу, а також в електрон­них сервісах 104.ua.

З 1 травня споживачі мають ще один особовий рахунок у базі нового по­стачальника газу, який складається з 9 цифр. Однак, він використо­вується лише в комунікації з постачальником газу, наприклад, для оплати спожитого газу.

Вчасна оплата розподі­лу газу дає можливість га­зовикам забезпечити на­дійну та безперебійну ро­боту мереж. Особливо при підготовці до опалю­вального сезону.

Компанія вдячна усім споживачам, які вчасно сплачують послуги.

Це вклад кожного в енергетичну безпеку регіону та підтримку еко­номіки.

«Вінницягаз» доставить вам газ від будь-якого по­стачальника.

Детально про порядок оплати розподілу газу — на сайті АТ «Вінницягаз» https://bit.ly/3AnQvls та сторінці у Facebook.