При алкогольній залежності гальма не працюють. Хто не може зупинитися на другій чарці — треба покінчити з першою. Визнаний лікар з 35-річним стажем допомагає там, де не допомогли інші спеціалісти. До Вінниці їдуть з Києва та зарубіжжя, з останньою надією, щоб нарешті подолати алкоголізм.

Доктор Олександр Овсянюк приймає особисто лише за однією адресою: вул. Пирогова, 107-А (їхати прямо до вул. Зодчих, 22). Попередній запис обов’язковий: (098) 281-58-23; (073) 281-58-23; (050) 281-58-23.

Головна перевага методу

Доктор Олександр Овсянюк усуває недоліки кодування! Коли лікар бачить конкретну людину, він проводить індивідуальне тестування. Таким чином підбирається найкраща методика для кожного неповторного пацієнта. Авторський метод «Свобода без коду» відразу звільняє, очищує мозок, підвищує імунітет, віру та волю. Це новий рівень особистості. При дотриманні тверезості потяг до спиртного зникає раз — і назавжди! Це найкраща ціна при найвищий якості. У присутності родичів проводиться консультація та укладається Договір. Це чітка письмова Гарантія!

Не курю – і не тягне

Деякі курці своє «відкурили» за станом здоров’я, але не можуть звільнитись і курять ще гірше. Спеціалісти часто закликали хворих не курити самостійно кілька днів перед початком лікування! Але не кожному таке випробування під силу.

Авторська методика лікаря «Свобода без коду» не потребує попереднього утримання від паління. Прийшов, викурив останню цигарку — і тема закрита. Рекомендація одна – принести власні цигарки! Найкраща гарантія — це швидкий та абсолютний результат.

Вас приймає особисто Доктор Олександр Овсянюк. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДУ».