Канабіс, особливо небезпечні наркотики, не грамами, кілограмами зберігав у себе підозрюваний, щоб продати цю отруту нашим дітям і онукам

Мав виручити 715000 грн.

Але зараз у СІЗО. Йому світять довгі роки тюрми.

Якщо не мають совісті подібні йому наркокур‘єри, то нехай бояться, що правосуддя їх наздожене.

Ось що повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури:

– Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту майже 2 кг особливо небезпечних наркотичних засобів

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні  та передано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного вінничанина за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого     ч. 2 ст. 307 КК України.

Слідством установлено, що обвинувачений, маючи умисел на незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, переслідуючи корисливу мету, діючи умисно, незаконно придбав особливо небезпечний  наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, який зберігав з метою збуту у своєму домоволодінні.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено майже 1 кг 787 г канабісу, вартість якого на чорному ринку сягає 715 тис. грн.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину, особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Андрій Власенко