Нагадаємо, Влада разом з  чоловіком Олександром Зінченком живе в Англії, коханий там грає за «Манчестер сіті». Два роки тому пара зіграла ве¬сілля, а рік тому в Маямі народилася їхня донечка.

Влада Седан активно розвиває свій блог, на якому ділиться подробицями особистого та творчого життя. 26-річна вінничанка Влада на своїй сторінці в Instagram показала маленьку донечку Єву, якій виповнився рік. Днями Влада  повідомила, що повернулась в Україну. Розмістила в соціальній мережі фото, на якому зображений символічний футбольний м’яч при в’їзді в столицю, напис «Київ», два сердечки та слово «Вдома».

Після цього вона вирушила до рідного міста Вінниці. Тут вона прогулялась вулицями та подякувала ЗСУ за таку можливість. До Дня Незалежності Влада поділилася вінницькими фото з донечкою у вишиванках.

Нагадаємо, Влада Щеглова, більш відома як Седан, народилась у Вінниці. Її батько — судмедексперт, але захоплюється футболом. Грає у футбол на місцевому рівні й молодший брат Влади. Дівчина спочатку бачила себе у модельному бізнесі, навіть здобула титул «Міс Вінниця», але згодом обрала телебачення і стала ведучою одного з футбольних телеканалів.

Влада та її зірковий чоловік емоційно реагують на війну в Україні. Зінченко навіть заплакав 26 лютого прямо під час одного з матчів, коли обидві команди вийшли на поле із жовто-блакитним стягом. Увесь цей час подружжя висловлює підтримку землякам та дякує ЗСУ. А Влада навіть перейшла у спілкуванні на українську і закликала інших українців вивчати мову.

Каріна МАЄВСЬКА