Українська співачка Тіна Кароль вже близько 10 років самотня. Після смерті її чоловіка Євгена Огіра артистка так і не наважилася вступити у нові стосунки, хоча заявляє про те, що готова до цього. Однак, серед фанатів зірки ходять чутки про її зв’язок з олігархом Ігорем Коломойським. Навіщо пара могла би приховувати роман? А вся справа в тому, що багатій вже 30 років одружений.

Зі своєю дружиною Коломойський одружився у двадцятирічному віці. Зараз жінка проживає в Женеві, а Ігор Коломойський останнім часом не часто буває в Україні через посилену увагу з боку правоохоронців..

Про роман артистки та олігарха, як повідомляють Сенсації, вперше заговорила танцюристка балету Тіни Кароль. Але підтвердження її словам так і не було, а артистка ніяк не прокоментувала сказане. Олігарх також не видав жодної зацікавленості у чутках, які ходять навколо нього та діви.

Варто відзначити, що не менш інтригуючим нюансом у цій історії є працевлаштування Тіни Кароль на телеканалі “1+1”, яким володіє багатій. Адже усі прибуткові посади отримувала саме білокура виконавиця. Але в 2021-у артистка не з’являлася на каналі взагалі, що трактувалося глядачами, як погіршення стосунків між бізнесменом та його улюбленицею.

Однак, Тіна Кароль не стримала себе та публічно принизила свою конкурентку Іванну Онуфрійчук, що зайняла її місце телеведучої. Кароль заявила, що остання буквально купила собі посаду і тим самим витіснила поп-діву. Чи правда це, залишається здогадкою, адже Іванна спростувала новину. Василь Головко