– У мене в сумочці було майже дві тисячі гривень, мобільний телефон та особисті речі. Близько 19-ї години я поверталась додому. До мене підбіг ззаду якійсь незнайомий. Почав видирати сумку. Ну я, звісно, не хотіла віддавати, то він видер та побіг, – згадує одна з потерпілих Галина Іванівна.

Як розповіли у прес-службі обласної поліції, на свята до хмільницьких правоохоронців надійшло відразу декілька заяв про пограбування жінок. Невідомий нападав на перехожих на вулиці неподалік залізничного вокзалу. Останній випадок стався 9 січня. А вже наступного дня поліцейські за допомогою громадськості встановили та затримали нападника. Це був 21-річний хлопець, який раніше вже був судимий за крадіжку авто. Під час останнього пограбування був напідпитку. Частину грошей витратив на власні потреби – випивку та їжу, а от телефона лишив собі…

– Я йшов з магазину, сигарети купляв. Йшла жінка, ми разом з нею. Перейшли через ставок – вона попереду, я позаду. На темній вулиці видер сумку, – розповів поліцейським затриманий.