Наш світ зараз рятують хлопці з втомленими очима. Нашими вулицями крокують духовиті Люди-Герої без кінцівок, зі шрамами на тілі та душі. Вони розплатились ними за наш спокій та життя.

Будьмо і ми людьми вдячними та милосердними

Це просто. Батькам — пояснити дітям, що це наші Герої, Боги Війни бувають такі. Допомогти їм заїхати до магазину, коли потрібна допомога, донести пакет, обійняти, посміхнутись, подякувати словами, приклавши свою праву руку до свого серця.

Наша душевна краса врятує їх світ. Світ, де гинули побратими, де холодні бліндажі та окопи, де засмальцовані обличчя, де був дотепний гумор після бою, де лились сльози, де горіло колосся, де став їх щит, який прикриває нас усіх. Щоб у нас був запах білизни, вранішня кава, щоб із вікон свого вцілілого будинку найжаданішим був вигляд сусідського цілого будинку.

Коли щодня ми стаємо людянішими один до одного. Ця війна показує щоденно хто є хто.

Бо завдячуючи цим Людям-Героям сьогодення ми можемо прокидатися, планувати зустрічі, народжувати, ростити дітей, працювати, допомагати один одному та Армії.

Решта — декораціі зараз, на які ми раніше витрачали пусто енергію.

P.S.  Лягаю спати і думаю, десь в небі літає мій донат, комусь — додаток до автівки, на ліки, на термобілизну, кидаю точково хлопцям кого знаю і поважаю — і на душі так хороше. Ось-ось вийдуть із заводу до готовності «буржуйки» для 1-ї роти 130-го батальону ТРО.

Допомагаймо ЗСУ. Ці Леви, НадЛюди роблять все найможливе заради нашої Перемоги! Залишаємось і ми людьми.

ПЕРЕМОГТИ — пере могти, значить робити щось надсили.

Психотерапевт Наталія Ішкова