Як ми вже повідомляли, негода не обминула Вінниччину. Південні райони області зачепив Чорноморський циклон. Кілька населених пунктів опинились відрізаними від електропостачання. Зараз чимало техніки прибирає сніг, розчищає дороги.

Районний центр Теплик помаленьку оговтується від стихії. Сніг вже прибрали з центральних вулиць. Щоправда, дальні вулиці та провулки досі засипані майже по пояс. Місцями до семидесяти сантиметрів. Одинокі перехожі пробивають собі вузенькі стежки.

Люди кажуть, що для Теплика це не критична ситуація, бувало й більше снігу. Радує, що цього року комунальники чистять місто. Рух транспорту помаленько відновлюється. Обійшлось без повалених стовпів та обірваних дротів.

Чекаємо повідомлень з інших населених пунктів області. У Вінниці зранку -3, іде сніг.

***

У Бершадському районі сніговий покрив становить 50-60 сантиметрів. Після обіду дороги вже були розчищені. Люди розповідають, що чимало не змогли від сіл добратись на роботу в райцентр.

Чистив сніг під хатою аж чотири години! А тоді поїхав до мами допомогти та товариша. Досі не можу відійти, так напрацювались. Давно такого снігу не було. Зараз вже опадів немає. А ось в сусідньому Чечельнику ще більше позамітало, – каже місцевий житель Ігор.

Олена Петрова та Вікторія Микитюк
фото Анатолія Сумішевського та Ігоря Климнюка