Учасники гумористичного “Дизель Шоу”, що виходило в ефір на телеканалі ICTV, 24 вересня вирушають до тижневого гастрольного круїзу з російських Сочі до Туреччини.

Сергій Писаренко та Євген Нікишин, відомі українському глядачеві артисти, розважатимуть громадян рф на круїзному лайнері люкс-класу Astoria Grande, який виходить із Сочі щосуботи і відвідує найкращі порти турецького узбережжя: Стамбул, Чешме, Амасру, Сіноп.

“Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Ідемо в гастрольний круїз Туреччиною на 8 днів на кораблі Асторія Гранде! Оксамитовий сезон! Пляжі! 5 міст Туреччини! Гумор, музика і… все, що захочете! Путівки купуйте за посиланням”, – написав у Facebook артист “Дизель Шоу” Сергій Писаренко.

На круїзному лайнері, є басейн, джакузі, волейбольний та баскетбольний майданчики. Також для пасажирів-багатих росіян доступні послуги Body&Soul Spa з фінською парною та велнес процедурами, дискотеки та театр на 700 місць, де, зважаючи на війну і участь в українському шоу, виступатимуть артисти. Вартість круїзу в залежності від умов – від 80 тисяч рублів до 250 тисяч.

Одним словом, скільки “російського вовка не годуй, а воно все-одно хоче вати”, – коментують рішення артистів обурені українці.

Вадим Снігур