Про любов і побут, сварки і примирення, буденне і наболіле… Про сімейне життя, як воно є!

Розкаже вінничанам один із найталановитіших українських акторів сучасності – зірка фільму «Довбуш» й Івано-Франківського національного театру ім. Івана Франка Олексій Гнатковський, який у п’ятницю, 23 вересня, о 19.00 у концерт–холі «Mont Blanc» постане у головній ролі комедії для дорослих «Про що мовчать чоловіки».

– Буде весело і неймовірно цікаво! Це легка, весела і навіть цілюща комедія для глядачів 16+, яка і вразить, і шокує, і зворушить, і неодмінно подарує незабутні години сміху!– гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«Про що мовчать чоловіки» – це сучасна, яскрава і мегавесела вистава, у якій примиряються дві галактики, два космоси – Чоловік і Жінка.

Хочете дізнатися, що пов’язує пару у стосунках на думку сильної статі? Яка незрима сила часом підштовхує нас один до одного, а потім роз’єднує? Вистава дає можливість подивитися на себе з боку й побачити, що у кожній родині двох унікальних людей відбуваються до болю знайомі речі.

Все, про що мовчать чоловіки, Олексій Гнатковський розкаже на прикладі власних сімейних стосунків.

Ви дізнаєтеся, чому чоловіки жартують над горезвісною «жіночою логікою» і чому бояться цієї ірраціональності. А головне – неодмінно переглянете пріоритети, зміцните сімейні стосунки і полюбите один одного з новою силою!

П’єса була написана відомим американським сімейним психологом і за сумісництвом актором-коміком Робом Беккером. Прем’єра відбулася на Бродвеї 26 березня 1995 року і з тих пір не сходить зі сцен по всьому світу й навіть занесена у Книгу театральних рекордів, як найбільш довгограюче one-man show.

– Ця вистава поставлена у жанрі стендап. Це історія про стосунки жінок та чоловіків. Це вічна тема, яка не змінюється, – розповідає виконавець головної ролі.

Тож готуйтеся, регочучи від початку до кінця вистави, під завісу виявити, що легко відповіли для себе на одвічне запитання «Як ужитися зі своєю другою половинкою».

Не пропустіть світовий шедевр у Вінниці!

Приходьте у п’ятницю, 23 вересня, о 19.00 у концерт-хол «Mont Blanc» на виставу «Про що мовчать чоловіки» із друзями, коханими, колегами – усіма, кого любите!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://bit.ly/3gXMASw, а також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.