Ось так виглядають аеропорти в рф.

Чоловіки призовного віку поспішно втікають за межі «любімой расеі матушкі».

Тієї, де на кожного росіянина по 2 квадратних кілометри території. Живи! Радій! Розмножуйся!

Ні, треба ще… І шо? «Спецоперація» горячо поддєржіваемая  провалілась? Мобілізація!  Ми ж розумієм, що якщо усіх із запасу, то це ніяка не часткова!

Тому і «бегут» хто куди. Бо страшно!

Як ви там казали, скабеєво-соловйови, кисельово-симонянші? «Не успеем и глазом моргнуть»… А глаза вже підбиті (на фото)!

кисельову і соловйову поставили фінгали

Нерухомість арештована, елітні авто спалені! Земляки не настільки стали зомбі від ваших проповідей, рятують власну шкуру!

А ви готуйте своїх діток, чоловіків, братів і просто «родственников»!

Гайда за броніками і термобілизною до воєнторгів! Зима на носі!

Як там ви казали – «почесно вмерти за ідеали вашого фюрера»?

То вперед! Всі, разом з вашими кодляками і виплодками!  Любимим фюрером! В «раю»  для вас казани вже заготовлені…

Рашахеллоувін розпочинається…

Цікаво, що якби той мільйон потенційного воєнного м’яса, просто пішов  до купки обезумілих кремлівських старців на чолі із фюрером, цими брехунами-пропагандосами поряд, то від них лише мокре місце залишилося б. Але ні – біжать…

Я зараз в Болгарії у відпустці. Стала свідком, коли на семінар з нерухомості приїхали російські чоловіки.

Цілий автобус прибув зі Стамбула. Туди вони прилітають з Москви, Пітера, а далі на Сонячний Берег автобусом.

Як  тільки оголосили про мобілізацію в рф, всі вишикувались в чергу і купують квартири, які лише можна купити. А ще пару місяців тому так само масово продавали, «потопу что там украинцев понаехало и Европа загнивает… а рф теперь станет центром міра».

Ну що «центрові», пєтух клюнул? А це лише початок! Знаю десятки однокласників, земляків, є родичі, які проживають в рф.  В основному військові запасу. З війни замовкли… бо ж вбивають не вони і не їх: З онімінням уявляю, як вони підуть на рідну землю, вбивати реальних братів та сестер, племінників і просто родичів. «По мобілізації» Путіна стануть добривом на землі, яка їх зростила. Або будуть залишати тут «вижженое поле».

Жах… який має реальну назву – Путінізм!

В провінційному місті Кабардино-Балкарії чоловіки вийшли на мітинг проти мобілізації. Цікаво, що їх більше, аніж протестуючих у Москві та інших містах-мільйонниках.

Тетяна Редько