Чи його хотіли отримати, бо хочуть прослідкувати куди пішли 5 мільярдів коштів, витрачених на агентурну сітку в Україні та підкуп влади.

Схоже тепер будуть «очні ставки» вже там Медведчука та відсторонених генералів ФСБ з 5-го відділу.

Серед них і куратор операції по підготовці 5-ї колони зрадників в Україні, уродженець Вінниці генерал ФСБ Анатолій Болюх.

Ось як коментує реальну цінність для рф Медведчука керівник ГРУ Кирило Буданов:

– Медведчук потрібен федеральній службі безпеки. Через нього напряму йшло фінансування певних посадовців і агентурних мереж, — голова ГУР Кирило Буданов.

От тепер і будуть зливати з помсти посадовців, завербованих агентів, які отримали кошти, але  не виконали обіцянок перед рф.

Крім того виявлять, хто ж все таки тих 5 млрд. у.о. розікрав – Медведчук і перш за все, він є засобом впливу та відмивання коштів, тому за нього так боролися.

Цікаво, а скільки він пожертвував з того общака на створення пропагандистського фільму «Паловніца» своїй дружині Оксані Марченко. І за скільки російських у.о вона охрестила вінничанина В’ячеслава Узелкова на камеру в одній із серій.

І чи знав він, висуваючись в мери від ОПЗЖ по ось цьому медведчуковсько-путінському проекту, куди його ведуть. Чи знали про це депутати від ОПЗЖ, які пройшли в раду. Отримували вони ці рашистські кошти і мали робити певні дії в разі взяття Києва чи ні? Знали чи не знали, що мають стати рушійним колесом в захваті влади вже в окупованій Україні?

Тетяна Квасюк