Поліція Вінниччини повідомила, що ввечері 22 вересня у м. Вінниця в одному із місцевих розважальних закладів. 27-річний зловмисник спровокував конфлікт з відвідувачами закладу та охороною, яка згодом переросла у бійку.

За словами начальника Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Андрія Бойцуна, під час вчинення злочину правопорушник, житель Могилів-Подільського району, перебував в стані алкогольного сп’яніння. На місці події поліцейські провели всі необхідні слідчі дій та задокументували його протиправні дії.

За цим фактом поліцією розслідується провадження за хуліганство. За такі злочини передбачено покарання – до 5 років обмеження волі.

– Війна в країні… Молоді сильні хлопці зараз повинні бути у війську, а не в розважальних закладах! Чому військкомати таких не помічають у Вінниці, а лише з сіл чоловіків витягують на фронт? – запитує вчителька із Струтинки.

– Усяких “відморозків” на фронті не треба! Їх на громадські роботи! Нехай розбирають завали у прифронтових містах! Чи братські могили в Ізюмі розкопують, може побачене врозумить?! – пишуть у коментарях вінничани.