Кремлівський диктатор на тлі поразки у розпочатій ним безпричинній війні проти суверенної України, повертає росію у сталінський терор і до повної мілітаризації часів холодної війни. Така ціна особистої безпеки божевільного фюрера.

У ході контрнаступу ЗСУ на кількох ділянках фронту продовжує розсипатися міф про “другу армію світу”. Рашистські окупаційні війська хаотично відступають, здаються в полон, залишають на полі бою техніку та боєприпаси.

Кремліський режим переходить усі червоні лінії, ігноруючи міжнародне право. Путін продовжує шантажувати цивілізований світ ядерною війною і робить росію заложницею своєї імперської авантюри. Відчайдушні спроби урвати шматок чужої території шляхом брехливих псевдореферендумів і порятунку власної репутації через мобілізацію мільйона резервістів для перемоги над українською армією уже сприймаються світовою спільнотою, як відчай деморалізованого бункерного діда.

А ціну цього відчаю вже на собі відчули навіть зазомбовані рашисти, які нарешті почали виступати проти війни, на якій їм вождь відвів роль гарматного м’яса.

Аби попередити протестні настрої і остаточно загнати всіх незгодних в стійло, президент-диктатор путін підписав пакет поправок до кримінального кодексу рф.

Зокрема, закон вносить до КК росії поняття “мобілізація”, “воєнний стан” і “воєнний час”.

Також запроваджується покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років за:

  • добровільну здачу в полон за умови, що відсутні ознаки злочину, передбаченого статтею “держзрада” (від 3 до 10 років);
  • за мародерство (до 15 років);
  • за неявку до військкомату після отримання повістки;
  • за неявку або самовільне залишення місця служби (дезертирство) призваними на військові збори із запасу – вони будуть нести відповідальність нарівні з контрактниками;
  • за відмову брати участь у військових або бойових діях під час воєнного стану або в умовах збройного конфлікту.

Законом також вводиться ряд статей про невиконання державного оборонного замовлення і порушення умов державного контракту.

Отже, кремлівський режим, який спочатку взявся визволяти “російськомовних” Донбасу від якихось фашистів, насправді сім місяців нещадно нищив українські міста та села. Потім путін заявив, що завоює всю Україну, бо це частина російської імперії, але обламався об справедливий супротив всього демократичного світу. Зрештою, фюрер вигадав легенду про “загрозу для московії з боку НАТО та США”, і вже зробив себе жертвою та відчайдушно мобілізується “для защіти отєчєства”.

Шкода лише, що в голови путлерівських націоналпатріотів так важко вдовбати просту формулу реальності, що, насправді, єдиною і найстрашнішою загрозою для росії був і залишається путлерівський людиноненависницький режим. Це він перетворив велику країну на міжнародного нерукопожатного ізгоя. Це він зараз остаточно перетворює росію на сталінський гулаг.

Адже не важко спрогнозувати, що наступні поразки у загарбницькій війні в Україні обернуться для росіян значно жорсткішими, а, зрештою, і розстрільними статтями в КК рф. Бо вже зараз зрозуміло, що заради своєї особистої безпеки, яку поразка у війні вже не гарантуватиме, диктатор готовий потопити в крові навіть свій власний народ. Бо людське життя для нього нічого не вартує.

Сергій Бойчук