Цілу велику торбу (бо то не пакетик, а торбеха найсмачнішої, виготовленої у власній коптільні натуральної ковбаси передав для наших захисників Іван Баліцький. Разом з рідними і друзями він щоденно робить найкращу смакоту для ЗСУ на всіх напрямках. Буквально за декілька днів до відправлення передачки я написала Івану, чи буде в нього трішки смакоти для наших військових, і вже за день він привіз торбеху власної ковбаси + шоколадки, які так люблять наші дядьки. Іване, щире людське дякуємо! Хай не болять руки і завжди буде м’ясо .  Ви круті – не перестаю захоплюватися!

Також щиру подяку від дядьків передаю моїй мамі Оксана Омельчук , яка напекла пирогів, свинини і курятини, передала закруток та інших смаколиків! Впевнена, що тато вкотре переконується, що має найкращу дружину. А ми маму. Бо так, як Ви, тата не підтримує ніхто. Любов – то дуже великий скарб, виявляється).

Також щиро дякую від хлопців мамі мого чоловіка Валя Паламарчук , яка передала теплі зимові шкарпетки. У таку дощову погоду – саме те! І від мене особисто щира подяка, що ви завжди і всім прагнете допомогти. Це у вас особливий дар).

Також дякуємо татовому другові з родиною Игорь Липницкий  за медок, печиво та іншу смакоту. Хоч ми з вами ще й не знайомі, та я вас вже обіймаю! Дякуємо, що підтримуєте наших героїв!

Це був фотозвіт “Смаколики”. Щодо тепловізора: дядьки готують для нас якесь особливе фото, яке – я ще й сама не знаю) Але просять трішки зачекати! Дякую всім і кожному, хто долучився і допоміг придбати для наших дядьків теплик! Це все повернеться вам сторицею, я це точно знаю! Знаю! Слава Україні!

Вікторія Приймак, волонтер