На тлі останніх “хитромудрих багатоходових” натяків рашистських терористів про переговори з Україною на їхніх умовах однозначну заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов. Він наголошує, що чим довше кремлівський режим відтягує ці перемовини – тим будуть “гірші умови і більші суми”.

Данілов підкреслив, що Україна виступає за проведення переговорів з російською федерацією стосовно відшкодування і виплати контрибуцій і репарацій за усі руйнування, скоєні за час війни росії проти України. Про це секретар РНБО повідомив у мікроблозі Twitter:

“Україна ніколи не була проти переговорів з рф… щодо контрибуцій і репарацій. Чим довше кремлівський режим відтягує ці перемовини – тим гірші умови і більші суми. Завдання з деокупації України і дефрагментації росії будуть виконані в повному обсязі, згідно планів і графіків”.

Як уже повідомлялося, українська влада вважає, що росія боїться справжніх переговорів, бо хоче лише пригальмувати свій відступ.

І, насправді, своїми діями демонструє небажання мирних переговорів та дипломатичного вирішення конфлікту. Про що засвідчують нові воєнні злочини кремлівського режиму в ході безпричинної війни проти суверенної України.

Сергій Бойчук