Співачка Алла Пугачова, котра буцімто знову виїхала з росії разом із дітьми, зробила нове звернення у своєму Instagram.

“Боже мій! Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, котрих я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила марно”, – написала 73-річна артистка.

“Причина зрозуміла. Хай скрегочуть зубами. Були холопами, стали рабами”, – додала вона.

Імовірно, допис Примадонни став відповіддю на чергову анонімну образу, адресовану їй із будівлі “Останкіно” у Москві. Цього разу на ній з’явився напис: “Алло, то нах…я ти взагалі приїжджала?”.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Пугачова публічно попросила зарахувати її до “іноагентів”, висловивши солідарність зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

Кажуть, що її бачили після 20 вересня, коли вона вилітала з рф до Ізраїлю з дітьми. І взяла, немов би, квиток в один кінець.

Деякі ЗМІ повідомляли, що їй вже навіть дали громадянство Ізраїлю.

Телеведуча Катерина Осадча вважає, що українцям варто перестати реагувати на росіян, навіть якщо це Алла Пугачова, яка попросила занести її до іноагентів.

У пості в Instagram Катя, яка впродовж своєї тривалої телекар’єри взяла десятки інтерв’ю у російських зірок, закликала не писати про росіян і взагалі забути їхні імена.

“Нагадаю – Собчак назвала нас нацистами за те, що українці висловлюються проти участі Наталії Водяновоі в рекламній компанії бренду Зара, а також Алла Пугачова висловилася в підтримку свого чоловіка, назвала мету гибелі росіян ілюзорною і закликала до мирного життя. Ці вислови абсолютно різні, але є дещо об’єднуєче – реакція українців.

Я думала, що нагадує мені така постійне озирання на сусіда, вибачте за таке прямолінійне порівнянння, але можливо так буде наочніше. це схоже, як дівчина, що пішла від хлопця аб‘юзера, але продовжує активно цікавитися його життям. І тут приблизно так, ми різні країни, з різними мовами, з різними культурами, ми це визнаємо і закликаємо до цього, але ми поки не можемо не озиратися на “хороших” чи поганих росіян, наші ЗМІ пишуть про рос зірок, пишуть в негативному світлі, але ж пишуть, а про них треба взагалі не писати, забути, як звати”, – наголосила Осадча.

А ви як думаєте?

Андрій Власенко