Всі ЗМІ після Нового року розбурхали Україну новиною: дружина Винника завжди виступає з ним на сцені, просто раніше на неї ніхто не звертав увагу!

Днями Олег Винник зізнався, що у нього вже багато років є стосунки. Свою другу половинку Винник називав не «дружиною», а коханою.

Досі ім’я коханої улюбленця мільйонів жінок залишалося таємницею, але журналісти поїхали в рідне село Винника на Черкащині та розпитали односельців про його особисте життя.

З’ясувалося, що дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка, відома під сценічним іменем Таюне. Білявка завжди поруч з коханим на концертах, хоча й перебуває в тіні його слави, тим часом як Олега обіймають і цілують інші жінки — шанувальниці. Утім, поза сценою односельці знають її як дружину Олега – Таїсію Сватко.

Відомо, що Таїсія на рік молодша за свого коханого – їй 43. Пара одружилася ще на початку 90-х, а весілля відгуляли на два села. Подейкують, що вони познайомилися в училищі, у Каневі. Раніше вони приїжджали до батьків, разом картоплю саджали.

Було у співака і перше кохання — Ніна, з котрою він сидів на першій парті. У селі підозрюють, що саме їй він присвятив пісню «Мне не все равно, с кем ты пьешь вино…» Сам Олег тільки нещодавно зізнався про своє кохання, визнав, що було воно не взаємним. А Ніна працює продавчинею і від усіх коментарів утримується.

Та це ще не все! У Винника є не тільки дружина, а й син. За словами односельців, він навчається в Європі та на батьківщині свого тата вже давно не був. Зрештою, і сам Олег проживає у Німеччині, у великому будинку у Берліні.

Мати зараз хворіє, у лікарні, все життя працювала на фермі і дуже гарно співала. Кажуть, талант Олег від неї успадкував. Деякі односельці зізналися, що продюсер Винника заборонив їм розповідати про артиста, і відмовилися що-небудь коментувати. Але попри все дуже пишаються ним і бережуть першу гітару співака та дуже чекають додому, у Червоний Кут, адже навесні його мамі виповниться 80 років.

Тетяна ВЕРБИЦЬКА