За попередніми даними, ця трагедія сталась 10 січня між 17.40 та 17.50 на гайсинській трасі. Коли правоохоронці приїхали на виклик про ДТП, то виявили на дорозі лише понівечене тіло невідомої молодої жінки. Жодних документів, мобільного телефону у неї не було. Водій, який вбив жінку, з місця аварії втік, лишивши лише фрагменти потрощеної автівки. Обставини ДТП теж достеменно не відомі…

Досі про загиблу нічого не відомо. Хоча є вже інформація, що напередодні трагедії вона увечері ще обідала у придорожньому кафе, де розповідала, що буцімто сама родом з міста Первомайська Миколаївської області та їде на Тернопільщину. До кого – невідомо. У її одязі знайшли лише фотографію – портрет жінки, яка зовні дуже схожа на загиблу. Правоохоронці припускають, що це може бути якась її близька родичка – донька, сестра, племінниця або й сама загибла у більш молодому віці. Надходила й інформація, що це могла бути робітниця місцевого підприємства, але вона не підтвердилась. Тож орієнтування із фотографіями загиблої надані до усіх підрозділів поліції України. У загиблої жінки темне волосся, на вигляд їй приблизно 35-40 років.

Не відомий і водій, який вчинив цей злочин. За уламками на місці ДТП правоохоронці припускають, що це може бути мікроавтобус марки «Мерседес». Водія теж розшукують. Відкрите кримінальне провадження.

У прес-службі обласної поліції просять вінничан, яким відома інформація про учасника й обставини аварії та стосовно загиблої жінки, повідомити за телефонами: (067)4318276, (067)4434005, (0432) 59-44-60, 59-44-63 або 102.