Війна забирає цвіт нації, у вічність ідуть найкращі захисники України. Скільки горя та втрат несе українському народові боротьба за свою Незалежність.

Виконуючи свій священний обов’язок перед Батьківщиною, 04 жовтня 2022 року біля населеного пункту Алтестове Одеської області, загинув її захисник, старший матрос Тварковський Віталій Вікторович, 25 лютого 1983 року народження.

Віталій Вікторович родом з с.Миролюбівка Піщанської громади.

Він назавжди у наших серцях, у думках, у молитвах, у жертовній і відданій боротьбі, у щоденній праці, яка наближає нашу перемогу, у свідомості нових поколінь.

Тварковський В.В. самовіддано боронив нашу країну, її незалежність та віддав своє життя за право кожного українця жити у вільній та суверенній державі. Він був начальником електростанції відділення штабних машин батареї управління.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття родині та близьким в хвилину невимовного горя. Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати.

За інформацією Піщанської селищної ради сьогодні, 06 жовтня, орієнтовно 17.00 – 18.00 год очікується прибуття кортежу з тілом загиблого воїна.

Церемонія поховання – мітинг пам’яті відбудеться в суботу, 08 жовтня о 11.00 год біля Будинку культури.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Вклоняємося до землі, дякуючи за захист!

Тульчинська РДА