7 жовтня жителі Літинської територіальної громади провели в останню путь командира відділення 3 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону ЗСУ, молодшого сержанта Радківського Сергія Миколайовича, 21.05.1985 року народження, який віддав своє життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за майбутнє кожного українця. Герой загинув під час виконання військового обов’язку 27 вересня від артилерійського обстрілу в селі Павлівка Волноваського району Донецької області.

Сергій Миколайович родом із села Великі Хутори Шевченківського району Харківської області. Після початку повномасштабної війни його родина переїхала в село Вербівка, Літинської територіальної громади.

З глибокою скорботою жителі громади на колінах зустріли траурний кортеж із тілом загиблого захисника. Віддати шану мужньому Герою прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, та жителі Літинської територіальної громади. Поховали воїна на кладовищі в с. Вербівка.

Без батька залишилося двоє неповнолітніх дітей, вдовою стала дружина Вікторія, а у батьків, Раїси Володимирівни та Миколи Петровича, війна забрала вже другого сина.   Ми усі в неоплатному боргу перед нашими захисниками. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голову в глибокій скорботі.

Вічна слава Герою – повідомляють у Літинській ОТГ