Як вам такі обранці, що віддали своїх виборців як рабів Путлерстану? Та ще й кричали «ура» із фюрером?

Є в їхній біографії і інші «сенсації» за які вони мали б вже давно в Україні «мотати строки», а не носити мандати!

Гауляйтер Херсонщини Сальдо тричі був мером Херсона та нардепом ВР

А потім був засуджений на 25 років у Домінікані за викрадення  партнера

Володимир Сальдо три рази обирався мером Херсона, за цей час встиг “засвітитись” у кількох гучних рейдерських скандалах. Володимира Сальда також раніше вже підозрювали у роботі на ФСБ.

У серпні 2016 року ексмер був затриманий правоохоронними органами Домініканської республіки. Його звинувачено у викраденні колишнього партнера – бізнесмена Пащенка та засуджено до 25 років ув’язнення. І матеріали справи, і сам Сальдо підтверджують факт засудження. Втік з в’язниці, за власним зізнанням, заплативши хабаря.

У квітні 2018-го в Херсоні був застрілений брат викраденого в Домінікані бізнесмена Пащенка. Вбитий Ігор Пащенко свідчив проти Сальда в Україні. До того ж, у них був давній конфлікт: через розважальний центр “Загублений світ”.

А другий гауляйтер – Запоріжськоі області був військовим льотчиком. Потім обирався не одне скликання депутатом Запоріжськоі облради, був діючим нардепом від ОПЗЖ і мав 5 власних літаків.

Спочатку мав пивоварський бізнес в Мелітополі. А потім раптом

з 2010 року в Кабміні Балицький займає посаду директора департаменту з питань євроінтеграції.  А через 2 роки проходить за списком Партії регіонів і стає народним депутатом сьомого скликання.

На дружину Балицького Наталю задекларований оздоровчий комплекс зі спеціалізованим парком відпочинку Аквапарк, а також готель  у Севастополі. Це при тому, що він чублячись у ефірі з Корчинським, заявляв, що Україна вже не поверне Крим. Готувались до здачі України?

Балицький зберігав готівкою 20 млн гривень, його дружина – 30 млн гривень.

Проти нього була порушена справа про сепаратизм…

Запоріжська область та Херсонська область зараз платять страшну ціну через таких обранців, які стали завербованими зрадниками і віддали їх як рабів у ярмо в рф.

Ці крики «ура»  зрадників -гауляйтерів із фюрером на чолі у Москві, під час оголошення приєднання Херсонської і Запоріжськоі областей до складу рф,  відгукуються тепер в кожній домівці звуками бомбардувань і криками жерт.

Страшний урок дає нам усім історія. І українці платять страшну ціну через ось таких зрадників.

Запам’ятайте, такі гауляйтери, за планами розвідки Кремля, мали бути в кожній області.

І ось по такому плану віддавати нас в рабство

Тетяна Квасюк