Серед кремлівської верхівки назріває розкол, бо путіна сильно нервує контрнаступ ЗСУ. Адже проти нього тепер навіть його кишенькові пропагандисти.

У генеральному штабі країни-терориста вже з’являються ідеї про виведення військ з України. Деякі військові розуміють неминучість провалу і навіть відкрито говорять про те, що війна програна. Через це в кремлі назріває розкол.

Ось що розповів військовий експерт і полковник запасу Олег Жданов:

“Контрнаступ дуже сильно нервує путіна, там дійсно з’явилася фронда, в генеральному штабі. І є деякі військові, які сміливо говорять, що війна програна, що потрібно шукати способи порятунку хоча б якоїсь частини збройних сил росії… Звучать ідеї аж до виведення військ”.

Жданов вважає, що доля божевільного натхненика “кривавого руського міра” очевидна. Проти кремлівського диктатора пішла навіть його пропагандистська машина.

“Що позитивно – думки розділилися і дійсно там починаються суперечки. До речі. Зверніть увагу, там пропагандистська машина рф живе вже самостійним життям. І навіть більше впливає на внутрішню політику, ніж сам путін. І вона почала розкручуватися у зворотний бік. Вони критикують “спеціальну військову операцію”, вони критикують державну систему, яку вони побудували, вони критикують ситуацію в армії і в політиці. Єдино, поки, до чого вони не дійшли, це до того, щоб називати прізвище путін. У рф почалися незворотні процеси, які можуть призвести до зміни політичної еліти”, – підкреслив Олег Жданов.

За прогнозами окремих західних військових аналітиків війна може закінчитись до кінця цього року. Адже у росії вичерпується військовий потенціал. А масові ракетні удари по Україні – це відчайдушні спроби залякати суспільство і змусити українську владу піти на капітуляцію. Але навіть такі цинічні і жорстокі антигуманні накази кривавого диктатора вже не зможуть змінити загального ходу військових дій.

Цю війну росія вже ганебно програла. І те, що вона зараз робить на території суверенної України – це передсмертні конвульсії путлерівського режиму.

Сергій Бойчук