Засвітився таємний лист Небензі до ООН. І ще раз засвідчив, що росія вкотре пішла на підлість. Країна-терорист знову лобіює в Генеральній Асамблеї ООН необхідність таємного, а не публічного голосування щодо резолюції, яка засуджує анексію українських областей.

Як повідомляється, постійний представник РФ в ООН Василь Небензя написав із цього приводу листа державам-членам організації. Звісно, самостійно таку ініціативу він не міг проявити. За ним очевидно стоїть рашистська владна верхівка.

Зі змістом послання ознайомились у Reuters. За даними ЗМІ, небензя цинічно стверджує, що рішення засудити фактично викрадення Росією територій України є “політичним”.

“Це явно політизована та провокаційна подія, спрямована на поглиблення розколу в Генеральній Асамблеї та подальше розділення її членів”, – так пояснив представник країни-агресора, чому кремль проти відкритого голосування.

Як прокоментували дипломати подібні дії росії, Генеральна Асамблея, швидше за все, тепер має публічно проголосувати за необхідність таємного голосування.

Уже стало відомо, що Генасамблея прийняла рішення провести відкрите голосування за резодюцію, яке відбудеться вже завтра. Отже, чергова міжнародна авантюра країни-терориста не пройшла.

Василь Головко