Трагічну звістку повідомив Володимир Житник:

– Важко сприймати, що пішов з життя наш друг, товариш, людина прекрасної душі і доброго серця, щирий і щедрий на чесноти, добрий організатор і державний діяч Дубенков Геннадій Олексійович.

Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не тільки сім’ї, а й нас друзів.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, але світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть. Нехай світла пам’ять про Геннадія Олексійовича залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому вічне життя та спокій.

Від зоотехніка, в рідному селі Степанівки, молодіжного лідера, керівника району, очільника сільськогосподарської галузі області до депутата Верховної Ради України – тернистий трудовий шлях Геннадія Олексійовича.

Багато добрих справ для людей, шанобливе відношення до нас, його друзів він залишив тут. Висловлюємо співчуття рідним, близьким, друзям і знайомим Геннадія Олексійовича. Вічна і світла йому пам’ять.
Хай спочиває з миром.

– Серце кров’ю обливається… Знаю Дубенкова як чудового, людяного керівника, який умів гуртувати навколо себе фахівців, працелюбів, відданих справі людей. Сам першим впрягався в справу, коли було треба , як наприклад при будівництві музею хліба у Білопіллі. Яскрава, добра людина, що випромінювала світло те, що не вмирає. Для мене він не помер і ніколи не помре. Маю в душі до нього вічну повагу і вдячність за все. Жаль, що Господь забрав його до себе так ще рано, видно, треба й Богові працелюбів і невтомників у добрих справах…Співчуття родині.

Непоправна, велика, болісна втрата, – сумує Тетяна Яковенко.

– Найкращі людські якості були притаманні Геннадію Олексійовичу. Дуже жаль. Вічна пам’ять. Нехай спочиває із Богом, – розділяє горе Іван Вітюк.

Віддати останню шану Геннадію Олексійовичу можна буде 15 жовтня в залі вінницької обласної філармонії “Плеяда” з 11 30до 13:00 години.