Святкувати будем після перемоги!

Переповнені серця великим смутком за ті страшні втрати, які забрав посланець диявола!

Ми такого ще не знали! Чесно, хочеться вити коли за професію і по життю знаєш історії вбитих і закатованих цими покидьками! Скільки їх!

Ці стерв’ятники перетворили кожне наше свято в причину додаткових смертоносних очікувань! А небо, Господи, ТВОЄ НЕБО, у найбільшу загрозу для кожного українця!

Матір Божа, ти ЦАРИЦЯ НЕБЕСНА! А не це дрантя, що вважає себе з ряженими в ризи вершителем! Відніми у нього все що присвоїв, віддай, що заслужив, воздай за кожну краплю крові пролиту і горе посіяне! Нехай горить в казані найбільшому, а не сидить в бункері…

А ми гартуймо свої душі до БОРОТЬБИ! Зрозуміло, що небувалої, зрозуміло що важкої!

Але переможної! Наші козаки протистояли найбільшим імперіям! І вважались одними з найкращих воїнів світу! І перемагали!

Одне уточнення – боротьба має бути нещадною! І гниди-зрадники, як і ворог на передовій, мають нищитись безпощадно!

Українці, брати і сестри! Наша доброта і великодушність до усякої погані мало не погубила нас! Тому в це свято хочеться  попросити кожного: безмірно любіть БОЖІ сили, бережіть рідних і близьких! Але даваймо  нищівну відсіч усякій погані – де б вона не була!

Матінко Божа, покрий кожного своїм захистом! Допоможи Україні і її багатостраждальному народу жити в мирі і бути незалежною!

На адресу редакції «33-го» наші доблесні воїни шлють численні привітання і переконують – вони сильні і мужні як ніколи! Перемога буде за Україною! Слава ЗСУ! ГОСПОДИ, Благослови!

Разом до перемоги!

З повагою, Ваш «33-й»