“Ми не ставили перед собою завдання знищення України”, – заявив президент РФ, відповідаючи на питання, чи зможе в майбутньому існувати Україна як незалежна держава

За його словами, наразі окупанти не планують наступний масований ракетний удар по Україні, “а там видно буде”

Російський диктатор вважає, що немає нічого дивного, що в РФ уже через 3 тижні після оголошення мобілізації сім’ям прийшли перші похоронки

Він заявив, що підготовка мобілізованих триває від 10 до 25 днів, а далі — фронт. За його словами, 16 тисяч мобілізованих окупантів уже перебувають на території України і “виконують бойові завдання”

Диктатор пояснив необхідність мобілізації тим, що лінія зіткнення становить 1,1 тисячі кілометрів і “охороняти її тільки контрактниками неможливо”

Президент Росії Володимир Путін заявив, що часткова мобілізація в Російській Федерації завершиться до кінця жовтня: з 21 вересня вже мобілізували нібито 222 тисячі росіян.

Володимир Путін на пресконференції в Астані (Казахстан) 14 жовтня: “Зараз у військах-формувальниках 222 тисячі людей мобілізовано із 300 тисяч. Думаю, що протягом двох тижнів всі мобілізаційні заходи будуть завершені”.

За словами Путіна, часткова мобілізація в РФ завершується, а загальна мобілізація не планується.

“Нічого додатково не планується. Жодних пропозицій від Міноборони з цього приводу не надходило, і в найближчому майбутньому я щось не бачу необхідності”, – заявив він.

Путін також заявив, що “бєстолковщина” з мобілізацією пов’язана зі старими формами обліку. Інформаційна база вже оновлюється, сказав він.

Як відомо, мобілізація в рф стала дуже непопулярною. Тому диктатор зрозумів, що пора «згортатись».

Андрій Власенко