Журналісти-розслідувачі стверджують, що прізвища Янукович немає в жодному протоколі російської поліції. Ім’я загиблого 20-го березня 2015-го року на озері Байкал – Віктор Давидов. Давидов — це прізвище бабусі Януковича по матері. Але і це не вдалося встановити за паспортом.

До того ж виходить нестиковка. Давидов — уродженець Москви, а Янукович народився в Єнакієвому. Досі у росії так і не підтвердили офіційно загибель саме сина Януковича. З похорону Віктора Януковича-молодшого немає жодних фото і відеоматеріалів. Жалобний захід, який відбувся 23-го березня 2015-го року в Севастополі, був закритим.


Володимир Світличний — українець, який працює в поліції, розповів, що незабаром після смерті Януковича-молодшого троє громадян росії приїхали в Канаду та зняли кімнату в готелі.

Пізніше ці ж самі “персонажі” засвітилися в автосалоні, купуючи дорогий автомобіль. Однак, після цього їхні паспорти ніде не з’являються. Один з трьох чоловіків був дуже схожий на загиблого сина екс-президента, кажуть очевидці.

Згодом увагу журналістів привернув квартал найдорожчих особняків Торонто. Десь тут і знаходиться будинок, який купили за чверть мільйона доларів. Один з сусідів бачив нових власників і одразу ж впізнав сина Януковича.

Василь Головко