23-го жовтня 2002-го року пішов із життя чоловік співачки Софії Ротару, народний артист України Анатолій Євдокименко. Артистка навідала його могилу на Байковому цвинтарі в Києві.

В цей день його не стало 20 років тому.

Сумним кадром Софія Михайлівна поділилася в Instagram.

В серпні співачка побувала в рідному селі в Чернівецькій області. Там вона відзначила 75 років.

Онук співачки Софії Ротару Анатолій,  названий в честь діда, який ще на початку війни разом із татом намагався незаконно виїхати з країни, випустив новий альбом.

Творчим доробком сина похвалилася невістка Ротару, Світлана Євдокименко в Instagram.

Вона зазначила, що платівка вийшла ще 25-го березня, коли “у повітрі витало передчуття трагедії”. Хоча в березні трагедія вже тривала місяць.

“Усі ми зіткнулися з явним, неприкритим злом. Зникли півтони… І все ж наші душі знаходять силу у вірі, істині, любові! За цей час увесь світ відчував єднання та був пов’язаний із незалежною українською душею!

Віримо, що після мук і болю ми в силах створювати… ми знаходимо в собі сили жити, дихати на повні груди, любити, бачити краще в людях і вірити, завжди вірити в перемогу світла над темрявою!”, – написала Світлана.

21-річна онука співачки Софії Ротару, Софіє Євдокименко вже стала завсідницею Тижня моди у Нью-Йорку. І днями знову потрапила до об’єктивів фешн-фотографів.

Дівчина у штанях камуфляжного забарвлення, яскравому шовковому топі та грубих черевиках сходила на показ бренду Tibi.

Софія Ротару зараз проживає у Києві.

А ось  її онука Анатолія бачили за кордоном. Він все таки виїхав з України.

Андрій Власенко