До Вінниці їдуть з Києва та зарубіжжя. Люди звертаються з останньою надією. Коли їх прокололи, закодували, але тягу не зняли, тоді авторська методика «Свобода без кода» усуває недоліки кодування! Це індивідуальне тестування та комплексне лікування. Доктор Олександр Овсянюк бачить конкретну людину і відразу вирішує, як допомогти.

Не п’ю – і не тягне

Можливо, хворий вже давав слово, що кине пити сам. Але гальма не працюють. Хто не може зупинитися на другій чарці — треба покінчити з першою. Визнаний лікар з 30-річним стажем звільняє навіть там, де не допомогли інші спеціалісти. Це займає 70 — 90 хвилин. При дотриманні тверезості алкогольна залежність зникає раз — і назавжди! Такі люди вже не п’ють по 30 років. Надається чітка письмова Гарантія!

Не курю – і не тягне

Деякі заядлі курці вже своє «відпалили» по стану здоров’я. А далі що?

Якщо інші методи вимагають перед лікуванням не курити самостійно кілька днів  — не кожному таке випробування під силу. Авторська методика «Свобода без кода» не потребує попереднього утримання від паління. Прийшов, поклав на стіл свої цигарки — і тема закрита абсолютно. Це чітка письмова Гарантія!

Наша адреса завжди залишається незмінною

Вулиця Пирогова, 107-А (Треба їхати лише до вул. Зодчих, 22).

Сайт ovsanuk.com  — і тут не повинно бути жодної зайвої літери.

Попередній запис обов’язковий: (098) 281 58 23; (073) 281 58 23; (050) 281 58 23.

ВІННИЦЯ – ДОКТОР ОЛЕКСАНДР  ОВСЯНЮК –

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».