Триває передплата газет та журналів на 2023 рік. Це вже друга передплатна кампанія, яка проводиться під час воєнного стану в країні.

Працюючи в складних умовах, Укрпошта не припиняє свою роботу, роблячи все для того, щоб клієнти могли передплатити та отримувати у подальшому необхідні періодичні видання.

Передплатити газети та журнали загальнодержавної сфери розповсюдження можна до 16 грудня, а місцеві (обласні, міські, районні) – в строки, що визначені згідно з укладеними з редакціями договорами.

Не зважаючи на те, що через війну передплатні каталоги мають менший перелік газет та журналів, ви знайдете для себе найпопулярніші громадсько-політичні, розважальні, дитячі, молодіжні та інші видання. Оформити передплату можна через листоношу, у поштовому відді­ленні або на сайті Укрпошти через сервіс «онлайн-передплата».

Укрпошта запрошує вас взяти участь в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 року. Передплативши періодичні видання, ви маєте шанс виграти сучасну побутову техніку: конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед клієнтів, які оформлять передплату видань на суму від 100 грн на термін не менше ніж 6 місяців. А учасник, який передплатить максимальну кількість видань з найбільшою сумою вартості, отримає суперподарунок — плазмовий телевізор.

Для участі у розіграші суперподарунку необхідно:

  • передплатити від п’яти та більше видань вартістю від 100 грн кожне, терміном на 6 місяців;
  • надіслати на електронну пошту katalog-periodiki@ukr­po­shta.ua фото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек), зазначити контактний номер телефону.

Долучайтеся до передплати, а Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику!