“Ілоне, оскільки ви всі за свободу слова, можливо, розблокуєте облікові записи RT і Sputnik і також знімете тіньовий бан із мого?”.

“Я інвестував у Twitter, оскільки вірю в його потенціал бути платформою для свободи слова в усьому світі…”, – заявив  Маск.

Так ось, як українська журналістка, заявляю популярно – свобода слова і «гнила сєльодка» спецпропагандосів, якою ти та твої підлеглі і соратники годують зомбомаси за 50 кесарів кинутих тираном – це як пекло і рай.

Свобода слова – це правда, яка йде від серця і проповідує любов, справедливість, взаємоповагу! За неї,  через таких як ти, вже загинуло і поранено більше сотні справжніх журналістів!


Ти - інформаційний кілер, який за наказом ГРУ та ФСБ, по їхніх темниках, розпалюєш геноцид проти суверенного народу, закликаєш до масових вбивств. І на твоїй совісті десятки тисяч замордованих і закатованих! Тебе чекає не свобода, а Трибунал. Ось там і будеш «свободно базаріть по фені».

Бо ти «криса», як і десятки тоді подібних, спецпропагандистів спецслужб рф , чи куплених ними, які загадили наше світове журналістське братство брехнею. Ти за допомогою головної зброї диявола, продала йому душу і зазомбувала на вбивства мільйони.

І ти сидітимеш на лаві підсудних міжнародного воєнного трибуналу! Що тебе чекає?

Полистай справи Нюрнбергу - суду над нацистами. Там страту присудили 11 нацистам.

Один із них Юліус Штрейхер журналіст - редактор. Він поніс таку кару за заклики і пропаганду геноциду як реальні вбивці мільйонів!

Твої і його слова звучать наче під копірку! Сподіваюсь, що і вироки будуть такими ж!

Засуджений до страти журналіст, пропагандист фашизму. Так буде і з  пропагандосами рашизму!

Запам’ятай, кодло пропагандосів, за кожний заклик до смерті інших - відповісте! І ми, незалежні журналісти, очевидці цих страшних лихоліть війни, розпаленої такими як ти, будемо свідчити! Справедливо і безжально!

Кожен журналіст України на світу дасть свідчення про розпалювання ненависті, пропаганду геноциду, людиноненависницької ідеології ТОБОЮ!

Ти вже брехнею світ пройшла…

Як написали не скурвлені твої ж  «сооточественікі»: прощение это роскошь,  которую надо заслужить наказанием!

Маю честь!

Тетяна Редько
Заслужена журналістка України