Російський диктатор путін у виступі на пленарній сесії мдк “валдай” заявив що втрати російської сторони на полі бою в десять разів менші ніж в України:

“Втрати там місцями, кажу про це з жалем, втрати бувають 1 до 10, 1 до 8. Останнім часом майже завжди 1 до 7, 1 до 8. Людей не шкодують зовсім. Хіба справжні патріоти своєї країни можуть це допустити”.

Російський диктатор також намагався нав’язати пропагандистам думку про те, що в Україні нема націоналістів, також він дав задню із своїми заявами щодо уявних “нацистів” в Україні.

Тепер путін заявляє, що українці захищають “награбовані мільярди”, які зберігають у європейських банках.


Воєнний злочинець путін заявив, що українських захисників та владу мотивує "економічна" сторона питання, а не суверенітет, цілісність України та захист своїх рідних від російських окупантів та опір геноциду українського народу.

На думку путіна, по Києву ходять тисячі людей із факелами та свастиками.

Яким чином оцінка путіна втрат на війні з Україною співвідноситься із мобілізацією 300 тисяч росіян, він не пояснив.

Однак, український Генштаб станом на 27 жовтня повідомив, що вбитими втрати росіян на війні склали 69 220 окупантів.

В кінці серпня міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що загальні втрати Росії у війні з Україною становлять понад 80 тисяч людей.

Як ми вже повідомляли, у Міноборони України поінформували, що на півдні України на даний час співвідношення втрат українських і російських військ складає приблизно 1 до 6,5.

Експерти звернули увагу, що у своїй майже чотиригодинній промові на сесії, путін постійно видавав бажане за дійсне, заперечуючи сам собі.

Вадим Снігур