Ти розквітнеш – він, сподіваємось, піде на брухт чи дно!

У Фрегата ” Адмірал Макаров” пошкоджені дві  надбудови корабля. Виведені з ладу РЛС, системи наведення зв’язку та управління вогнем. Поранені вахтенні.

Саме з нього полетіли смертоносні «Калібри» на нас!

Крім того пошкоджені десантний катер типу “Серна”, ракетний  “Молнія” потоплений. Тральщик “Іван Голубець” – пошкоджений. Пожежа продовжується. Слава ЗСУ!

В пекло підете всі, хто забрав життя трьох безневинних діток! 24 лікарів, студентів і просто мирних жителів! Зруйнував культурний центр «Будинок офіцерів», церкву, що поряд, до речі МП, випалив медичний центр з лікарями і пацієнтами! Ми знаємо, що обстріляти Вінницю дав наказ Анатолій Варочкін! Кара ката знайде!

Ракетний удар по Вінниці стався 14 липня 2022 року о 10:40 за київським часом. Атака здійснена ЗС РФ під час повномасштабного вторгнення до України. За міжнародним законом є воєнним злочином за статтею про порушення методів та засобів ведення війни. Унаслідок атаки загинули 27 осіб, поранено 202, безвісти зникло 8 осіб. 15 липня у Вінниці та області оголошено днем жалоби за загиблими.

Українські журналісти вимагають три російські телеканали віднести до числа терористичних організацій, саме промоніторивши висвітлення наслідків обстрілу центру мирної Вінниці на них.

Людиноненависницька ідеологія, ненависть до постраждалих, танці на горі вінничан, заклики повторити злочин, на жаль і від священиків РПЦ, там просто зашкалювали!

Смерть окупантам! Слава ЗСУ! Разом до перемоги!

Тетяна Редько