Ця ракета мала з іншими обстрілювати  Дністровську ГЕС. Зверніть увагу, вже не запускають ракети по Вінниччині з півдня чи Білорусі, бо знають, що будуть збиті. А так підступно використовують Молдову, порушуючи всі міжнародні норми.

У Молдові вранці 31 жовтня у населеному пункті Наславча Окницького району на півночі країни впала російська ракета.

Про це повідомило міністерство внутрішніх справ країни, пише “Європейська правда”.

У відомстві зазначили, що ракета була збита українською системою ППО та впала на північному краю населеного пункту Наславча, що розташований на кордоні з Україною.

У відомстві зазначили, що, за даними української влади, росіяни атакували Дністровську ГЕС на території України, яка знаходиться на відстані 10 км від Наславчанської ГЕС. Загрози повені  Могилів-Подільському району немає. Про це повідомив голова Могилів – Подільської ОТГ Геннадій Глухманюк.

“Наразі сили МВС оточили район падіння ракети, щоб уникнути можливих небезпек, на місці працює група з документації”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 жовтня три російські ракети порушили повітряний простір Молдови.

Це безпрецедентний випадок. Враховуючи масові протести проросійських сил у Молдові; стає зрозуміло, що рф хоче зробити з Молдови нову Білорусь.

Це небезпечно для Вінниччини, адже ми межуємо з цією суверенною країною. Тому Україна і Вінниччина, світова спільнота має прикласти максимум зусиль, щоб цього не сталось.

Андрій Власенко