Коли ви читаєте такі новини, то можете одразу побажати екс-керівникові щасливого життя на Мальдівах, Карибах та інших лагунах Полінезії. Чолов’яга заробив на 10 поколінь уперед.

За 2021 рік керівництво Нафтогазу (5 членів правління і 15 директорів) отримали виплат на майже 1 млрд грн! Якщо бути точним: 20 людей із нафтогазової касти отримали на руки 911 млн грн. Третину цієї суми в якості компенсації отримав колишній очільник Коболєв. 338 млн грн – стільки в кишеню поклала одна людина. Легально.

Якщо розбити на місяці, то керівники Нафтогазу отримували 3,8 млн грн на місяць. Це зарплата плюс премії. Щороку на зарплату правлінню йде 83 млн грн + наглядовій раді 45 млн грн.


За підсумками 2020, збиток Нафтогазу склав 19 млрд. Хоча у фінплані був запланований прибуток 11,5 млрд. Однак у кінці року виявилося, що керівний склад отримав на руки 671 млн грн. Це в середньому 5 млн грн НА МІСЯЦЬ. За збитки.

Це без урахування того, що за виграний Стокгольмський арбітраж Вітренко поклав у кишеню гонорар у 286 млн грн. Одна людина.

Для порівняння.

Польський аналог Нафтогазу в тому ж 2020 році отримав 55 млрд грн прибутку. Винагорода керівництву склала 60 млн грн. У 10 раз менше, ніж нашим. На місяць польські нафтогазовики заробляють 830 тис грн. У 6 разів менше, ніж наші банкрути.

О, до речі, це його мама з нині забороненої соціалістичної партії Вітренко ґвалтувала проти вступу України в НАТО, та за дружбу з рф.

Тепер доведено, що ця політсила була ворожою Україні, працювала в інтересах рф.

Тепер мама екскерівника приспокійно живе в США.

Скажіть, так буде і далі?

Валентина Дячук