Українська телеведуча Алла Мазур відноситься до розряду тих зірок, які усіма силами намагаються приховати правду про особисте життя, і в них це виходить. На перший план вона намагається поставити свою професійність, і саме завдяки цьому досягла неймовірних висот у журналістиці.

Але насправді у Алли Мазур є син-підліток Артем. Звісно, хлопчик з’явився від стосунків з чоловіком, імені якого телеведуча жодного разу не називала. Втім, ряд українських ЗМІ вважає, що насправді журналістка давно знаходиться у шлюбі з Робертом Опалеником — редактором української платформи новин ТСН, а також сірим кардиналом компанії.

Чутки з’явилися не просто так, адже колег часто помічали разом не тільки у робочому просторі, але й на світських заходах.

Роберт Опаленик якось розповів журналістам про свою дружину і заявив, що вони багато років працюють разом. Тобто саме серед співробітників програми новин ТСН десь є його благовірна. Під образ Алли Мазур підпадають і інші характеристики, якими поділився з журналістами Роберт.

– У тому ж інтерв’ю він заявив, що в нього декілька дітей. Але насправді Роберт міг перебувати у декількох шлюбах, тож у цій версії немає протиріч – повідомляє «Сенсація».


Зірка телеканалу “1+1” Алла Мазур рік тому шокувала всю Україну відвертим зізнанням про своє здоров’я. Як виявилося, жінка більше року боролася з онкологією, через що тимчасово зникала з екранів. Проте ненадовго, вже під час реабілітації Алла повернулася до прямих ефірів, а зараз знову повноцінно взялася за роботу. До того ж вона передає свої знання іншим та навчає юних журналістів цієї непростої професії.

Сама Мазур почала свій шлях у журналістиці ще на початку 90-х, а з початку 1997 року вона працює в Телевізійній службі новин. Не дивно, що її називають однією з провідних ведучих на вітчизняному телебаченні.

У своєму особистому блозі телезірка не забуває ділитися з підписниками робочими моментами. Так вона опублікувала в мережі Інстаграм фото з чоловіком, який виявився шеф-редактором “1+1”.

Зараз Алла Мазур підтримує тих, хто зараз на стадії боротьби. Тож на своїй сторінці вона вирішила залишити підказки як правильно спілкуватися з онкохворими, адже не з чуток знає наскільки таким людям важко.

Андрій Власенко