– Сьогодні повних 7 місяців в ЗСУ + місяць в ТРО. Політ нормальний, але Жовтень виявився дуже важким. Після чудового нашого успіху під Ізюмом і повернення більшої частини Харківської області, було у всіх сподівання, що далі буде все набагато легше. Але поки зовсім не так. Зараз тривають дуже важкі бої, мабуть найважчі за всі вісім місяців на фронті. Наша бригада за цей місяць встигла відзначитись під Бахмутом і під Сватово.

Видно, що ворог отримав свіже підкріплення з «мобіків» і хоч вони поки зовсім безтолкові, але їх багато і під прикриттям артиллерії вони сунуть на нас просто хвилями. Так, у мобіків величезні втрати, можна довіряти тим цифрам, що публікує наше МО, але і у нас далеко не все так просто.

За минулий місяць у мене кількість героїв, що записались до небесного воїнства значно зросла. Самі важкі бої і були і тривають за Бахмут, там просто немає жодного метра землі, не переритого вибухами снарядів. Наші танкісти б’ються як леви, але нажаль багато гарних хлопців пішли до Неба саме на цьому напрямку.

Без сумніву ми вистоїмо і ми все витримаємо, більш того, за цей місяць ми і просунулись непогано майже до кінця Харківської області і навіть зайшли вже в Луганську. Всі все розуміють, добре мотивовані, бажають служити Країні і бити ворога.

По медичній службі отримали також класне підкріплення від волонтерів: машини перевели на зимову гуму, відремонтували перед зимою опалення в машинах, перевели на зимовий варіант експлуатації. Всім, хто в цьому нам допоміг відзначу окремими постами. Отримали класні нові планшети і встановили спеціальні військові карти, по яким можна всюди їздити навіть без інтернета і знаходити поранених по точних координатах. Зараз активно отримуємо «буржуйки» від волонтерів і теплий одяг від ЗСУ на зиму, бо на бувших окупованих територіях ні світла, ні зв’язку, ні води, не опалення немає. З дуже класних новин, що нам в медслужбу надали два коптера Мавік 3, завдяки яким ми тепер можемо шукати поранених та загиблих бійців на полі бою набагато ефективніше і безпечніше, ніж «своїми ногами».

Вцілому у нас все досить добре, в Перемогу вже не тільки віримо, а твердо знаємо, що вона точно настане, питання тільки в часі і людських душах, які ще треба віддати, щоб вона нарешті прийшла.

Як завжди, дякую кожному волонтеру, хто допомагає наближати Перемогу, дякую кожному хто зараз сумлінно працює в тилу , дякую кожному працівнику в мережі наших ресторанів, які я залишив без свого керівництва і які працюють гарно навіть без мене.

Все буде Добре, Друзі, все буде Україна!