Правоохоронці повідомили, що у Ладижині поліція затримала 36–річного раніше судимого місцевого жителя, який в Хмільницькому районі побив до смерті маму та втік.

9 листопада до поліції надійшло повідомлення від жительки села Кривошиї про те, що вона виявила свою сусідку за місцем проживання з ознаками насильницької смерті.

– Слідчі відпрацювали всіх осіб, які відвідували жінку останнім часом, поліцейські встановили, що в потерпілої декілька днів гостював її син, який вранці раптово поїхав, – повідомив начальник поліції Хмільниччини Валерій Романюк.


36-річного чоловіка, якого поліцейські запідозрили у вчиненні тяжкого злочину, затримали в місті Ладижин. Під час огляду місця події та особистого огляду затриманого, слідчі зібрали беззаперечні докази його причетності до злочину.

За попередньою інформацією слідства, після застілля між родичами виник конфлікт і правопорушник завдав 67-річній жінці тілесних ушкоджень несумісних з життям.

Зловмисник затриманий. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. За вбивство матері йому загрожує до 15 років ув’язнення.